سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

افزایش حقوق دانشجویان دانشگاه فرهنگیان به 1.5 میلیون

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس با اشاره پذیرفته شدن افزایش حقوق دانشجویان دانشگاه‌های فرهنگیان گفت: حداقل حقوق یعنی یک میلیون و پانصد و شصت و سه هزار تومان به دانشجویان این دانشگاه‌ها اختصاص می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 13
کد خبر: ۱۹۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا حاجی بابایی رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس درباره افزایش حقوق دانشجویان دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی اظهار داشت: این موضوع حل شده و تنها صدور احکام باقی مانده است.

 

وی گفت: دیوان محاسبات کشور نیز با ارسال نامه‌ای به وزارت آموزش و پرورش از اول فرودین ۱۳۹۸ تکلیف کرده که حداقل حقوق یعنی یک میلیون و پانصد و شصت و سه هزار تومان به دانشجویان این دانشگاه‌ها اختصاص یابد.

 

حاجی بابایی افزود: در حال آماده‌سازی نرم‌افزار برای اجرای احکام هستند و این دانشجویان استخدام آزمایشی بوده و جزء مستخدمین دولت به شمار می‌روند، بنابراین حداقل حقوق به مستخدمین دولت به آنان نیز اختصاص پیدا می‌کند و این استدلال پذیرفته شد، امید است هر چه زودتر با صدور ابلاغ‌ها این دغدغه برطرف شود.

 

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس درباره پرداخت معوقات فرهنگیان گفت: پاداش پایان خدمت فرهنگیان حدود یک سالی باقی مانده است و در مجلس در حال فشار برای تحقق این موضوع هستیم و صحبت‌هایی نیز صورت گرفته تا دولت این معوقات را پرداخت کند.

 

حاجی بابایی خاطرنشان کرد: در اواخر سال گذشته جلسه‌ای درباره پرداخت این معوقات برگزار شد ولی به هر دلیل و مشکلات موجود دولت، اعتبارات آموزش و پرورش به اندازه‌ای که تصمیم گرفته شده بود، پرداخت نشد.

 

وی تصریح کرد: کمبود و کسری بودجه وزارت آموزش و پرورش یکی از معضلاتی است که متاسفانه دولت به خوبی آن را در لایحه بودجه پیش بینی نکرده و در حال پیگیری برای حل این مشکل هستیم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر